USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

ADVANCED

TREENI

PROVE ADVANCED:ssa on kolme tai neljä salitreeniä viikossa, kehitynkö huonommin kolmella?

Kolmella nousujohteisella ja kovalla, mutta fiksulla salitreenillä saa todella paljon irti. Neljällä salitreenillä kehitys ei ole suunnattoman paljon parempaa, eikä kyseessä ole nopeuskilpailu. Molemmilla treenimäärillä saat varmasti merkittävää tulosta, joten treenikertojen määrä kannattaa valita omien aikataulujen mukaan oikeasti sopivaksi. 

Harrastan tällä hetkellä toista urheilulajia, joten onko ADVANCED mahdollista yhdistää muuhun urheiluun?

PROVE ADVANCED-treeniohjelma sisältää valintasi mukaan kolme tai neljä salitreeniä viikossa. Valmennus on suunniteltu itsenäisesti riittäväksi kokonaisuudeksi, mutta mikäli harrastat muuta urheilulajia esimerkiksi kerran tai kaksi viikossa, voit hyvin yhdistää harrastuksesi kolmeen salitreeniin, jos omat voimavarasi ja aikasi tähän vain varmasti riittävät. Neljään salitreeniin toisen lajin yhdistäminen on lähtökohtaisesti vaikeaa, eikä sitä suositella, jotta vältyttäisiin uupumukselta ja alipalautumiselta. Kevyttä tai palauttavaa liikuntaa voi neljän treenin oheen kuitenkin halutessaan ottaa mukaan maltillisesti. 

Ovatko treeniohjelmat suoritettavissa kotona?

Kaikki ADVANCEDn treenit ovat salitreenejä, eikä niitä voi suorittaa kotona. Mikäli elämäntilanteeseesi sopisi tällä hetkellä paremmin hieman pienempi treenimäärä tai kotitreenit kiinnostavat, niin suosittelen PROVE SIMPLE-valmennusta. 

 

Millaista treenitaustaa valmennukseen vaaditaan?

PROVE ADVANCED-valmennus on tarkoitettu ainoastaan PROn tai BASICn aikaisemmin käyneille. Sinulla siis pitää olla taustalla käytynä näistä vähintään toinen.

Saliltani ei löydy kovin erikoisia laitteita. Voinko silti osallistua?

Treeniohjelma on suunniteltu niin, että sen pystyisi toteuttamaan lähes jokaisella salilla. Useisiin liikkeisiin on tarjolla myös vaihtoehtoja, eikä treeniohjelman tulokset ole kiinni tietyistä liikkeistä. Kiperissä tilanteissa autamme sinua myös Facebook-ryhmässä löytämään sinulle toimivan liikevaihtoehdon.

RAVINTO

Ovatko ADVANCEDn ruokaohjeet merkittävästi erilaiset, kuin aikaisemmissa valmennuksissa?

Ravinnon kanssa mennään samoilla perusteilla kuin aikaisemminkin PROn ja BASICn puolella. Eli mitään yllätyksiä ei aikaisempaan verrattuna ole odotettavissa.

YLEINEN

En pääse osallistumaan valmennuksen yhteisstarttiin lomamatkan vuoksi, tai minulla on lomamatka suunniteltuna kesken valmennuksen. Voinko silti osallistua?

Ehdottomasti voit. Yhteisstartit ovat ikäänkuin lähtölaukauksia, mutta niiden tahtiin ei tarvitse väkisin edetä. Voit aloittaa viikon tai kaksi myöhemmin, ja edetä samaa viikkojärjestystä noudattaen. Mikäli sinulla on tiedossa lomamatka kesken valmennuksen, jossa sinulla ei ole mahdollista tai halua treenata, niin voit vain pitää tauon tämän viikon kohdalla, ja jatkaa palatessasi siitä mihin jäit. Valmennusmateriaalit ovat näkyvillä vielä kymmenen (10) viikkoa valmennuksen yhteisstartin päättymisen jälkeen, joten jos et kulje täysin yhteisessä aikataulussa, niin ei hätää. Ehdit silti suorittaa kaiken omalla rytmilläsi.

 

Minulla on merkittävästi haittaavia fyysisiä vammoja, vaivoja ja sairauksia? Voinko osallistua valmennukseen?

Osallistumista ei tällöin lähtökohtaisesti suositella. Haittaavien ja kivuliaiden vammojen ja vaivojen kohdalla suosittelen ottamaan yhteyttä fysioterapeuttiin, henkilökohtaiseen valmentajaan tai lääkäriin.

Sopiiko valmennus diabeetikoille, raskaana oleville tai imettäville?

Suosittelemme keskustelemaan asiasta lääkärisi kanssa.

 

Onko ADVANCED takoitettu vain naisille?

PROVE ADVANCED-valmennus on suunniteltu vain naisille, jotka ovat käyneet PROn tai BASIC n. 

Voinko maksaa ePassilla, Smartumilla tai Edenredillä?

Tällä hetkellä maksaminen on mahdollista verkkopankkimaksujen ja luottokorttien lisäksi ePassillaSmartumPaylla ja Edenredillä.  Maksutapana näissä mobiilimaksu, eli emme ota vastaan esim. seteleitä. Muut vastaavat palvelut eivät tällä hetkellä valitettavasti käy.

HALUATKO TREENATA KOVAA JA JÄRKEVÄSTI?

#PROVETRIBE

  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

©2018 Prove Treeni - Suomi - Kaikki oikeudet pidätetään